Over ons
Filosofie achter AFS

Oggi Bel Tempo is ontstaan uit het idee om meer plezier in het leven te hebben.

De drang om iets leuks te doen naast het reguliere werk werd te groot en zo ontstond het idee om een hobby (knutselen) iets verder uit te bouwen.

Combinatie van interesse in Italiƫ, Vespa en graag een glas Prosecco drinken resulteerde in het idee om een Piaggio Vespa Ape om te bouwen tot een foodtruck, zijnde Prosecco-bar.

Bedoeling was oorspronkelijk een eye-catcher in elkaar te knutselen voor ons eigen tuinfeest met de mogelijkheid om dat daarna dan eens links of rechts te verhuren om de kosten te recuperen en zo die hobby in stand te kunnen houden.

De reacties waren echter dusdanig positief en meerdere mensen vonden het een schitterend concept om te verhuren voor allerhande evenementen, tuinfeesten, personeelsfeesten enzovoort.

Het plan om gewoon de Vespa bubbel-bar leeg aan te bieden zou niet voldoende zijn ; veel mensen die een feest geven hebben wellicht graag dat ze naar niks moeten  kijken en dus moesten we het  groter zien. Daarom bieden we het volledige pakket van bubbel-bar met op voorhand gekoelde Champagne , Prosecco of Cava aan met zelfs bediening op het feest indien gewenst.

Het grote plan hierachter is 'het leuk te hebben' , plezier te maken en te genieten van de feestjes buiten bij mooi weer vandaag : "Oggi Bel Tempo"